Vind vertalers door heel België


Of kom direct in contact met vertalers via één e-mail!
U bent nu hier: »

Contact

Indien u contact wilt met vertalers, gebruik dan NIET onderstaand contactformulier, maar ga naar direct contact met vertalers. Gebruik onderstaand contactformulier als u contact wilt opnemen met betrekking tot de website Vertaler-vinden.be.

Gegevens e-mail

U kunt nieuwe logingegevens opvragen via de volgende link: nieuwe logingegevens opvragen.

Wij kunnen uw account niet verwijderen. U kunt uw account zelf verwijderen door in te loggen op uw account. Daar vindt u een optie om uw account te verwijderen. Logingegevens kwijt? Zie: nieuwe logingegevens opvragen.

Kijk eerst of uw eventuele vraag wordt beantwoord bij de veel gestelde vragen. Is dit niet het geval maak dan gebruik van onderstaand contactformulier. Indien van belang vermeld ook uw gebruikersnaam en bedrijfsnaam, zodat we uw gegevens erbij kunnen zoeken.

Indien u zich wilt aanmelden voor Vertaler-vinden.be, ga dan naar het gedeelte op deze website dat bestemd is voor vertalers: Ik ben een vertaler.

Via onderstaand contactformulier kunt u NIET in contact komen met vertalers. Gebruik daarvoor de volgende link: direct contact met vertalers. Wij kunnen u persoonlijk niet helpen bij het vinden van vertalers. Daarvoor dient u gebruik te maken van de website.

Wij staan open voor aanvragen om linkpartner te worden. Wij hebben een groot aantal bedrijvengidsen in binnen- en buitenland. Het is niet nodig om per website afzonderlijk het contactformulier in te vullen. Alle aanvragen voor linkpartners komen op dezelfde plek binnen. U kunt onze websites herkennen aan hetzelfde design. Indien u interesse heeft om eventueel linkpartner te worden met meerdere (nader te bepalen) websites kunt u dat hieronder aangeven.

Type onderstaande 5 letters over (geen hoofdletters)
Type de 5 letters over!
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© Webdesign by JBB Media