U bent nu hier: Home » Antwerpen » Deurne

Vertaler Deurne

Hieronder vindt u een overzicht van alle vertalers in Deurne. Voor een overzicht van vertalers in de provincie Antwerpen, ga naar vertaler Antwerpen. Of ga naar direct contact met vertalers om via één e-mail in contact te komen met meerdere vertalers tegelijk.

1

Sahli Translation Services

Langbaanvelden 14,, 2100 Deurne (Antwerpen)
Tel: 0474049318, Fax: -, BTW-nr: -
Sahli Translation Services is een onderneming die tolk en vertaalwerk
levert.


Bij Sahli Translation Services kunt u terecht voor kwaliteitsvertalingen, in verschillende specialiteiten; denk maar aan juridische documenten, commerciele documenten, informatieve documenten, geneeskundige documenten, contractuele documenten ... etc. de vertaalde documenten worden beëedigd bij de juiste instellingen en gelegaliseerd, voor zowel binnenland als buitenland.


Bij ons kunt u ook terecht voor tolkwerk met alle specialiteiten vandien, consecutief tolken, simultaan tolken, taptolken. hetzij op gerechtsniveau, hetzij op sociaal niveau, maar ook andere sectoren.


Naast de tolken en vertaalwerk, verschaffen we ook juridische advies. We merken dat men het altijd moeilijk heeft met de verschillende, maar ook complexe procedures, welke documenten er nodig zijn voor welke zaak...etc. Wij verschaffen u graag uitleg en info over allerhande procedures en documenten.


U kan bij ons rekenen op vertrouwelijkheid en de geheimhouding van uw documenten en gesprekken.


Ik, Abdelmoumen Sahli, als beheerder en eigenaar van Sahli Translation Services zet ik in op professionele, eerlijke en prijsbewuste eindwerk.
Tolken (Standaard Arabisch-Maghrebijsn Arabisch-Berbers), Vertalen
(Standaard Arabisch - Nederlands), Taalanalist (Standaard Arabisch-Maghrebijsn Arabisch-Berbers), Bemiddelaar (familiale zaken, burgerlijke zaken), Juridisch advies (vreemdelingenrecht, familierecht), Begeleiden nieuwkomers, Buitenlandse studenten begeleiden (ook dossiers universiteit)
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Sahli Translation Services

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy