U bent nu hier: Home » Henegouwen » Mons » Right Ink

Right Ink

Rue des Archers, 4
7000 Mons (Henegouwen)
Tel: +32 (0)65 40 40 00
Fax: +32 (0)65 40 40 01
BTW-nr: BE 0881 299 735
Afbeelding › Right Ink Right Ink werd in 2006 opgericht in Bergen, België. Inmiddels zijn we ook aanwezig in Brussel, Londen en Los Angeles.

De drie oprichters, die beschikken over een jarenlange ervaring in de vertaal- en marketingsector, hebben het bedrijf opgericht met een duidelijke visie: het vertaalproces van klanten vereenvoudigen.

Onze doelstelling is om taaldiensten van hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten, ongeacht hun activiteitensector. Hiervoor kunnen we rekenen op een wereldwijd netwerk van ruim 2000 vertalers. Deze database stelt ons in staat om onze vertalers zorgvuldig te selecteren op basis van wat uw project nodig heeft.

Eén woord: EVOLUTIE

Voor ons is evolutie meer dan zomaar een hol woord. Onze relatie met u gaat verder dan de standaard ‘dienstverlener/klant’-relatie. Het is ons doel om samen met u te evolueren en om uw partner te worden voor al uw taaluitdagingen.

Als bedrijf hebben wij een zeer snelle evolutie doorgemaakt, zowel op het niveau van ons team als op het niveau van onze medewerkers en onze klanten. Op drie jaar tijd is het oorspronkelijke team van drie personen uitgegroeid tot een tiental personen.

In het begin hadden wij een tiental klanten. Iets meer dan een jaar later hadden we er 191 (met een omzetstijging van 180%) en vandaag telt ons bestand meer dan 300 klanten.

Ook onze database van meer dan 2000 medewerkers is niet ontstaan van de ene dag op de andere. In 2006 hadden we er welgeteld... 17.

Deze permanente evolutie heeft ons gesterkt in onze keuzes en geeft ons zin om constant te blijven streven naar verbetering. Aan de ene kant is het een kwestie van persoonlijke fierheid. Aan de andere kant hopen we hiermee het bewijs te leveren van onze professionele aanpak en onze perfecte kennis van de vertaalmarkt.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy